Kvaliteten af din mælk er afgørende for at afregningsprisen er i top. Derfor er det vigtigt at holde styr på de to centrale målepunkter for mælkekvalitet, nemlig kimtal og celletal. Dyrlæge hos SEGES, Michael Farre, gennemgår i denne podcast de vigtigste årsager til en lav mælkekvalitet og giver sit bud på, hvordan man som landmand arbejder for at forbedre den.
Relateret
You Might also like
-
Sådan reducerer du antallet af døde kalve og køer
Dødelighed i kvægbesætningen er emnet for denne podcast, hvor dyrlæge Peter Raundal fra SEGES gennemgår de vigtigste årsager til dødelighed og måder, man kan sørge for at nedbringe den i besætningen.
Relateret
-
Arbejdsmiljø på kvægbedriften del 2
Hvorfor arbejder medarbejderne på Revslundgaard ikke længere i højden? Hvordan sikrer man et godt arbejdsmiljø i malkestalden?
Det er blandt emnerne i denne podcast, hvor SEGES er taget på besøg hos den økologiske mælkeproducent, Jens Peter Skovsgaard i Sønderjylland.
Med til at give snakken om arbejdsmiljø substans og dybde er arbejdsmiljøchef hos SEGES, Helle Birk Domino og tilsynsførende hos Arbejdstilsynet Karsten Zacho.
Denne podcast er anden del af to. I første del af podcasten taler holdet om hvilke udfordringer, arbejdsmiljø i landbruget står overfor.
Relateret
-
Arbejdsmiljø på kvægbedriften del 1
Hvorfor er det vigtigt, at arbejde med arbejdsmiljø i landbruget? Hvad er de største udfordringer i forhold til at gøre landbruget til et mere sikkert sted at arbejde?
Det er emnerne i denne podcast, hvor SEGES er taget på besøg hos den økologiske mælkeproducent, Jens Peter Skovsgaard i Sønderjylland.
Med til at give snakken om arbejdsmiljø substans og dybde er arbejdsmiljøchef hos SEGES, Helle Birk Domino og tilsynsførende hos Arbejdstilsynet Karsten Zacho.
Denne podcast er første del af to. I anden del bevæger holdet sig en tur rundt på bedriften og går i detaljer med, hvordan man sikrer de forskellige arbejdsområder på bedriften.
Relateret