Din Mark Lige Nu: Få det maksimale ud af dit førhøst-besøg

Omkring midten af juni er det oplagt at lave dit før høst-besøg i marken, hvor du skal evaluere på behandlinger, men også gennemgå marken for græsukrudt og tokimbladet ukrudt – så du kan reagere før de smider frø.

Du får alle de gode råd til det optimale førhøst-besøg med din lokale konsulent. Du får også at vide, hvordan du kan gøre brug af droneoverflyvning og andre digitale værktøjer. Og hvorfor du kan få en unik viden ud af at lave gode sprøjtevinduer.

Herunder er links til det, som nævnes i podcasten:

Fotokonkurrence:

https://landbrugsavisen.dk/mark/ny-fotokonkurrence-vis-mig-dit-spr%C3%B8jtevindue-nemt-deltage

FarmTracking – til registrering direkte på dit online markkort

Shop (dlbr.dk)

IPM-tjek:

Gratis IPM app om ukrudt og skadevoldere i marken (landbrugsinfo.dk)

Scroll to top