Strategi, robusthed og alternative udviklingsmuligheder

Kim Gohr Nielsen er økologisk mælkeproducent ved Ringkøbing. Han overtog i 2009 en ejendom med 180 køer og ca. 200 hektar, og i dag har han knap 600 køer og driver 750 hektar. Da han midt under finanskrisen ville udvide sin bedrift, vidste han godt, at han ikke skulle gå ned i banken og spørge om lån. Derfor valgte han at forpagte både marker og to ejendomme, så han på den måde kunne udvide virksomheden.

I denne podcast fortæller Kim Gohr Nielsen om sin strategi med at forpagte, og hvordan den model gør det nemt for ham at overskue økonomien og regne på udgifterne, og hvorfor det er vigtigt for ham at drive en robust virksomhed.

Med i podcasten er også Anders Harck, formand for Sektorbestyrelsen for Økonomi og Virksomhedsledelse, der fortæller, hvorfor han synes, at Kims forpagtningsmodel er en smart og fokuseret strategi, ligesom han sætter ord på vigtigheden af at drive en robust virksomhed med et solidt afkast.

Scroll to top