Din Mark Lige Nu: Græsukrudt i vintersæden


Græsukrudt i vintersæden

Græsukrudt skal bekæmpes nu, og i denne podcast ser vi på, hvordan du lægger den rigtige strategi. Du får også tips til at spotte de forskellige ukrudtsarter i markerne. Det er eksperne i planteværn hos SEGES Innovation, som kommer med gode råd. Husk også at sparre med din lokale konsulent.Kombinér IPM og kemi

Vi taler også om, hvordan vi kommer så langt vi kan uden brug af kemi. Og hvordan vi anvender midlerne bedst, når det er nødvendigt. SEGES Innovations landskonsulenter i planteværn har mange års erfaring med at balancere IPM-strategien med de godkendte midler for at få den mest effektive bekæmpelse. 

Hvad gør vi ved resistensen

Vi ser stigende antal tilfælde med resistens hos græsukrudt, og vi taler i denne podcast også om, hvad vi kan gøre ved udfordringen.  

Del linket med maskinstationen og dine medarbejdere

Du kan altid finde podcasten “Din Mark Lige Nu” i den app, du normalt lytter til podcast igennem. Det kan være Apple Podcast, Spotify eller Google Podcast. Husk at trykke ”følg” eller ”abonner”, så du aldrig går glip af de nye afsnit. Hvis du ikke selv skal i marken, så del linket med dine medarbejdere eller din maskinstation.

Podcasten er støttet af Promilleafgiftsfonden.

Scroll to top