Fremstillingsprisen er et af de vigtigste nøgletal for bedriften. Hvad koster det at producere en liter mælk? I denne podcast gennemgår Jan Erik Bottke fra SEGES de forskellige muligheder for at skærpe sin fremstillingspris, så man i sidste ende opnår en bedre bundlinje.
Relateret
You Might also like
-
Ny strategi skal gøre os skarpere
Jeg VIL være bedre – ny strategi skal gøre os skarpere
Kristoffer Kappel driver, sammen med sin kone Charlotte, landbruget Hyldgård i Thy. Han er mælkeproducent – men han er også konkurrencemenneske. Og han insisterer på udvikling og på at blive bedre.
Her har en strategiproces, i et samarbejde mellem SEGES og LandboThy, hjulpet ham godt på vej.
Hør med, når vi besøger Kristoffer Kappel, der fortæller meget mere om inspirationen, erkendelsen og de næste skridt i processen. Virksomhedsrådgiver Thomas Sandal Hansen fra LandboThy og strategikonsulent fra SEGES, Ivan Damgaard taler med fra hver sin strategiske stol.Podcasten er udviklet i projekt Ledelseskompetence til drift og forretningsudvikling, arbejdspakke Forretningsudvikling i landbruget og er støttet af Erhvervsudviklingsordningen og Promilleafgiftsfonden
Post Views: 1.580Relateret
-
Økonomisk og mental robusthed i landbruget 3
Hvad betyder økonomisk og mental robusthed for de danske landmænd? Det kan du få nogle gode bud på i denne serie af tre podcasts, hvor deltagerne giver deres bud på, hvordan man arbejder med det på sin egen bedrift.
Dette er tredje af tre podcasts om emnet.
Med til at give diskussionen substans er:
- Lene Gade Hovmøller, landbrugskundedirektør hos Vækstfonden.
- Anders Harck, formand for sektorbestyrelsen for Økonomi og Virksomhedsledelse, ejerleder og mælkeproducent.
- Ivan Damgaard, chefkonsulent hos kompetencer og vækst i SEGES.
- Jacob Stensig, ejerleder og mælkeproducent
- Brian Fruergaard-Roed, ejerleder og mælkeproducent
Post Views: 339Relateret
-
Traktorøkonomi : Beholdninger