Fremstillingsprisen er et af de vigtigste nøgletal for bedriften. Hvad koster det at producere en liter mælk? I denne podcast gennemgår Jan Erik Bottke fra SEGES de forskellige muligheder for at skærpe sin fremstillingspris, så man i sidste ende opnår en bedre bundlinje.
You Might also like
-
Panik eller ro på: Fremtidens krav til bæredygtig finansiering
De danske landmænd skal allerede i år forholde sig til bæredygtighed, når der skal tales finansiering på bedriften. Er det noget, man som landmand skal gå i panik over? Eller er vi godt med? Det diskuterer panelet i denne podcast fra SEGES.
Deltagerne er:
Kasper Højer Clausen, økologisk mælke- og kødproducent
Anders Harck, mælkeproducent og formand for sektor for økonomi og virksomhedsledelse, SEGES
Pernille Stenstrup Christiansen, Landechef Landbrug DK, Danske BankStudievært: Erik Suhr, kommunikationskonsulent, SEGES
-
Sådan reducerer du dine lønomkostninger
Er der de fornødne personaleressourcer på bedriften? Og bliver de brugt fornuftigt? Kan man spare på lønomkostningerne ved at fordele arbejdsopgaverne anderledes mellem medarbejderne? Det kan du blive klogere på, hvis du lytter denne podcast igennem. Morten Aebeloe, konsulent i SEGES, gennemgår de vigtigste skridt i forhold til at optimere lønomkostningerne på din bedrift.