Fremstillingsprisen er et af de vigtigste nøgletal for bedriften. Hvad koster det at producere en liter mælk? I denne podcast gennemgår Jan Erik Bottke fra SEGES de forskellige muligheder for at skærpe sin fremstillingspris, så man i sidste ende opnår en bedre bundlinje.
You Might also like
-
Bliv skarp på din strategi
Hvorfor skal landmænd arbejde med strategi? Hvordan kommer man i gang? Hvem kan hjælpe? Og hvilke fordele giver det?
Bedre økonomi, motivation og sikre beslutninger er nogle af fordelene, lyder det fra de deltagerne i podcasten. Et skarpt panel bestående af:Anders Harck, mælkeproducent og formand for Sektorbestyrelsen i Landbrug & Fødevarer, Økonomi & Virksomhedsledelse.
Bent Graversen, landmand og medlem af Sektorbestyrelsen i Landbrug & Fødevarer, Økonomi & Virksomhedsledelse.
Bjarke Poulsen, Udviklingsdirektør i SAGRO og medlem af Sektorbestyrelsen i Landbrug & Fødevarer, Økonomi & Virksomhedsledelse. -
Forandringsledelse
Hvordan skaber du forandringer hos landmanden eller hos dine medarbejdere? Hvordan bryder du med vaner og rutiner? Og hvilke tilgange fastholder forandringerne? Disse spørgsmål bliver belyst, besvaret og diskuteret i selskab med specialkonsulent Ulrik Toftegaard Jensen og seniorkonsulent og antropolog, Tenna Holdorff Christiansen.Podcasten er udviklet i projekt Ledelseskompetence til drift og forretningsudvikling, arbejdspakke Forretningsudvikling i landbruget og er støttet af Erhvervsudviklingsordningen og Promilleafgiftsfonden