Digitalisér eller Dø Vol. 1: Ejvind Jørgensen, cBrain

”Digitaliseringen er kraftfuld tsunamibølge, som vil forandre private virksomheder og ændre meget i borgernes liv.”

Sådan lyder det fra strategidirektør Ejvind Jørgensen fra softwarehuset cBrain i den første udgave af SEGES’ nye podcast ”Digitalisér eller Dø”. Podcasten sætter fokus på den digitale transformation, som samfundet oplever i disse år, og værten er direktør Ivar Ravn fra SEGES Digital.

I podcasten med Ejvind Jørgensen kan du blandt andet høre om, hvorfor så mange offentlige it-projekter fejler, og hvorfor mantraet for fremtidens it-udvikling er ”Fail fast”. Du kan også høre Ejvind Jørgensens bud på, hvilke krav den digitale transformation stiller til medarbejdere og ledere, og hvad bagsiden er af digitaliseringen.

Scroll to top